Siirry pääsisältöön

Etusivu > Opetus ja koulutus

Innostavaa opetusta ja asiantuntevaa koulutusta

Tarjoamme suomalaisen viittomakielen ja eri viittomakommunikaatiokeinojen opetusta ryhmille, perheille ja yksityisopetuksena. Lisäksi tarjoamme suomen kielen opetusta sekä erilaisia asiantuntijaluentoja. Tavoitteenamme on mahdollistaa kielellinen saavutettavuus visuaalisia keinoja hyödyntäen.

Opettajillamme on laaja kokemus opetus- ja koulutustilanteista. Luomme koulutuskokonaisuuden aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan – mitä juuri sinun perheessäsi tai työyhteisössäsi tarvittaisiin?

Perheopetukset ja kurssit onnistuvat luontevasti myös etäopetuksena. Etäperheopetukseen voivat osallistua myös muualla asuvat läheiset. Opetukseen voi osallistua tabletilla tai tietokoneen välityksellä. Opettajat auttavat mielellään teknisten laitteiden kanssa, jotta yhteydet saadaan toimimaan.  

Tilaukset ja tiedustelut

Voit tilata opetuksen tilauslomakkeella. Kaikkia opetus- ja koulutuspalvelujamme voit tiedustella myös sähköpostitse opetus@osuuskuntavia.fi tai numerosta 040 594 5842.

Etäopetuksia teemme kaikkialle Suomeen ja ulkomaille. Tulemme paikan päälle opettamaan Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Pohjois-Savossa sekä Oulun, Haapajärven ja Rovaniemen seudulla.