Siirry pääsisältöön

Välitykset

Etusivu > Välitykset

Vian välitykset palvelevat asiakkaita ja Vian tulkkeja valtakunnallisesti. Välitysten työtä on saada oikea tulkki oikeaan paikkaan.

Vian välittäjät tuntevat oman alueensa tulkit ja opettajat hyvin ja osaavat suositella juuri oikeaa ammattilaista tilaukseesi. Välittäjillä on laaja kokemus erilaisista tulkkaustilauksista ja he osaavat neuvoa vaativienkin tilaisuuksien tulkkausjärjestelyissä. Välitys on maksutonta palvelua.

Uusimaa

Uudenmaan asioimistulkkaus
040 555 1461
helsinki@osuuskuntavia.fi

Uudenmaan opiskelutulkkaus
040 765 5031
optu.uusimaa@osuuskuntavia.fi

Uudellamaalla Vialla on kaksi välitystä. Asioimistulkkausvälityksen erikoisosaamista on muun muassa monikielisten tulkkausten ja mediatulkkausten välittäminen. Tulkkien välittäminen sairaaloihin ja viranomaisille on myös iso osa välityksen työtä. Opiskelutulkkausvälityksessä on vahvaa osaamista erilaisten opiskelutulkkauksien järjestämiseen aina peruskoulusta korkeakouluopintoihin.

Turun ja Tampereen seutu

040 720 6672
turkutampere@osuuskuntavia.fi

Turun ja Tampereen seutujen yhteisessä välityksessä on laaja ymmärrys muun muassa kuurosokeille tulkkauksesta ja sen erityispiirteistä niin viittomakielen tulkkauksessa kuin kirjoitustulkkauksessa. Myös sairaaloita ja viranomaisia palvelemme päivittäin.

Jyväskylän seutu

040 765 5039
jyvaskyla@osuuskuntavia.fi

Jyväskylä on vilkas opiskelukaupunki, jonne tullaan ympäri Suomea. Jyväskylän välityksessä opiskelutulkkausosaamista onkin runsaasti, mutta myös asioimistulkkauksia välitetään paljon.

Iisalmi, Oulu ja Pohjois-Suomi

040 594 5842
oulu@osuuskuntavia.fi

Oulu–Iisalmen välitys välittää tulkkeja laajalle alueelle Pohjois-Savosta aina Rovaniemelle asti. Tulkkauksen lisäksi alueella opetetaan ahkerasti, ja välityksen työhön kuuluu myös opetusten välittämistä.

Välittäjät

Carlson_Heidi

Heidi Carlson

välittäjä
Iisalmen ja Oulun seutu

Ulla Kainulainen

välittäjä
Uudenmaan opiskelutulkkaus ja
Jyväskylän seutu

Marja Kirjavainen

välittäjä
Turun ja Tampereen seutu

Heli Kivimäki

välittäjä
Uudenmaan asioimistulkkaukset

Katja Niininen

välittäjä
Jyväskylän seutu ja
Uudenmaan opiskelutulkkaus

Salonen_Taru

Taru Salonen

välittäjä
Iisalmen ja Oulun seutu

Heidi Hietaniemi

välityksen päällikkö

050 309 2279

heidi.hietaniemi@osuuskuntavia.fi